Dijonströmming med rårörda tranbär

Ett trevligt recept på stekt strömming med smak av dijonsenap. Fisken blir utsökt om du serverar den tillsammans med en skiva citron, rårörda tranbär, ärter och potatismos!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 52 2011

Ingredienser
4 portioner
600 g strömmingsfilé
ca 900 g mjölig potatis
4 msk dijonsenap
3 msk hackad dill
2 ägg
2 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm peppar
250 g gröna ärtor
matfett till stekning
citronklyftor till servering
salt
peppar
Rårörda tranbär
225 g tinade tranbär
4/5 dl strösocker
Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3185 KJ / 762 kCal
Fett25.7 g
Kolhydrater87.2 g
Protein38.7 g
Kommentarer