Stekt spätta med gräslöktzatziki
En lättlagat och välsmakande fiskrecept utan komplicerade ingredienser. Denna stekta rödspätta serverar du tillsammans med nykokt potatis, len purjolök, syrliga citronklyftor, grönskande mâchesallad och svalkande gräslöktzatziki. Enkelt att tillaga och underbart gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2014
Ingredienser
Potatis
Gräslökstzatziki
Rödspätta
Till servering
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut mjölet mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matyoghurt och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurt och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer