En lättlagad måltid utan komplicerade ingredienser. Denna stekta spätta serverar du tillsammans med din hemmagjorda remouladyoghurt innehållande pickels och dill. Servera med gurkstavar och kokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2011
Rätten är fri från ägg.
Glutenfri: byt ut vetemjölet mot glutenfri finmix eller pofiber.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri matyoghurt.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurten mot sour supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofia
2012-11-24Fisken var ju jättegod utbrast sonen. Jag använde laktosfri matyoughurt till remouladen och var noga med att låta picklesen rinna av. Med salt och peppar kunde jag balansera syran så att den blev fräsch och god. Gott!
Johanna
2011-09-28Det här receptet var lättlagat och smidigt att göra men jag tycker inte att remouladsåsen var så god eftersom det blev en lite för sötsyrlig sur smak.
Josefine
2011-09-25Fattig student som jag är så bytte jag rödspättan mot sejfile vilket gick utmärkt! Detta var en väldigt god maträtt! Jag använde saltgurka istället för pickles (osäker på exakta skillnaden) men det blev jättegott!