Stekt sparris med fetaost och gremolatayoghurt

Vi älskar sparris! Tillsammans med salladslök steks den här i olja. Till det serveras en otrolig gremolatayoghurt, där smaksättarna är citron, persilja och vitlök. Koka lite couscous, strö över smulad fetaost och pumpakärnor och middagen är serverad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2023

Ingredienser
Gremolatayoghurt
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj couscous eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt och laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt och fetaost mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej! Hur länge skall sparrisen och löken stekas?
C
2022-05-04Gott och enkelt.
Sara
2021-06-09