Skippa matoset från stekpannan och laga pytt i panna i ugnen i stället! Grönsakspytten är en härlig blandning av potatis, palsternacka, purjolök och äpple – smaskig värre till stekt röding och en sval yoghurtsås med smak av honung och citron.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2015
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ingrid
2021-04-02Hur tänkte ni här?!! Skippa oset från stekpannan! Men ändå ska rödingen stekas där! Gissar att den osar mest!
Anita
2021-01-23Röding fantastisk god fisk. Lättlagat och gott.
Mariia
2020-07-13Tried once - delicious! Will do more. Didn’t follow introduction regarding lemon in the sauce, just add to taste and all dish wad very good.