Ugnsstekt rödingfilé under ett täcke av krämig färskost smaksatt med Västerbottensost, lemon-pepper och dill. Servera med ett mandelpotatismos, stekta kantareller och en citronklyfta.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt färskostalternativ och hårdost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt färskost- och hårdostalternativ.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2010.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 1 2010.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så gott och enkelt! Har gjort detta recept många gånger. Oftast med lax. Brukar ha den inne några minuter längre. Funkar även att byta Västerbotten mot prästost.
Lisa charlotta
2023-02-16Gott snabbt och enkelt
Gudrun
2022-04-30Har gjort det flera gånger, lika gott varje gång.
Eva
2020-01-16