Halstrad röding med gräslökshollandaise

Bjud på röding till middag med en smakfull gräslökshollandaise. Denna laxliknande fisk kommer att göra susen på tallriken. Du steker enkelt på rödingen i stekpannan och till serverar du den smakfulla hollandaisen smaksatt med gräslök. På tallriken lägger du även några haricots verts och tomatklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2016

Ingredienser
2 portioner
450 g potatis (gärna cecile)
2 tomater
1/2 ask gräslök (à 20 g)
1 dl hollandaisesås
1/2 ask haricots verts (bönor) (à 150 g)
400 g rödingfilé
1 tsk olja
salt
peppar
1/2 påse röd mangold (à 65 g)
Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3659 KJ / 874 kCal
Fett57.5 g
Salt2.32 g
Kolhydrater40.5 g
Protein45.9 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer