Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot

Betyg 3.4 av 5.
109 personer har röstat
10
Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot

Klockren festrätt med få ingredienser, men med otroligt mycket smak. Fyll rödingfiléer med en röra på färskost och hackade kantareller. Tillaga i ugnen och bjud med en rejäl hög färskriven pepparrot samt gärna ett par färska dillvippor. Gourmetklass!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2015

Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
200 g förvällda kantareller
200 g färskost
3 1/2 krm salt
1 1/2 krm peppar
4 rödingfiléer (à 150 g)
1 1/2 - 2 dl färskriven pepparrot
1 msk smör
färsk dill till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
109 personer har röstat

Kommentarer

Enkel och supergod! Uppskattas av alla vi bjudit.

Katarina

2022-12-10

Enkel och supergod, uppskattas av alla vi bjudit!

Katarina

2022-12-10

Mycket gott! Ta gärna mer stekta kantareller på. Jag insåg att det behöves något mer typ sås till så jag brynte 250 g smör som jag hällde mellan fiskbitarna. Det blev en lyckträff. Snåla inte med pepparroten! Thomas Helleblad

Thomas

2022-04-05

Näringsvärde per portion

Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett29 g
Salt1.77 g
Kolhydrater6 g
Protein36 g

Testa liknande recept

Röding i paket med örter och pepparrotsgräddfil
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad röding med kantarellpotatis
Betyg 3.3 av 5.
88 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Potatiskakor med kantareller och pepparrotskräm
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga