Kombinationen jordgubbar och balsamvinäger har många upptäckt är en riktig smakhöjdare. Här serveras de balsamicomarinerade jordgubbarna med stekt mozzarella och basilika i en italieninspirerad rätt. En vacker och fräsch jordgubbssallad fin som förrätt, lättlunch eller på en somrig buffé.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri mjölmix och välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkprotein: byt ut mozzarella mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott!!
Anna
2021-05-15Gott. Fast mozzarellan tillförde inte jättemycket. Men andra gången de marinerade jordgubbarna med basilika i en tomatsalsadip till grillat. Det blev jättegott!!!
Pia-lena
2021-05-15Så där tyckte vi! Kommer inte att göra det igen!
Barbro
2021-05-12