Pilgrimsmusslor går utmärkt att servera både som förrätt eller som varmrätt. Låt pilgrimsmusslorna vila på en spenatbädd och servera tillsammans med en dressing av balsamvinäger och honung. Lyxigt och gott!
Ingredienser
4 portioner
8
stora pilgrimsmusslor
1
msk
olja
1 - 1 1/2
påse bladspenat (à ca 150 g)
1
msk
smör
1
mango
Dressing
1
dl
balsamvinäger
1
msk
honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
6
3 st
Kommentarer
Åke
2006-01-12
Gjorde receptet på 12 medelstora musslor. Det gick alldeles utmärkt. Jag tyckte det var gott men meningen var delad i resten av sällskapet
Malin
2006-01-05
Otroligt gott!
Malin
2006-01-01
Jag gjorde rätten för åtta personer och dubblade alla ingredienser. Hade dock klarat mig med ursprungsmängden dressing. Det blev mängder över.
Kommentarer
Åke
2006-01-12Gjorde receptet på 12 medelstora musslor. Det gick alldeles utmärkt. Jag tyckte det var gott men meningen var delad i resten av sällskapet
Malin
2006-01-05Otroligt gott!
Malin
2006-01-01Jag gjorde rätten för åtta personer och dubblade alla ingredienser. Hade dock klarat mig med ursprungsmängden dressing. Det blev mängder över.