Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
3
Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Pilgrimsmusslor går utmärkt att servera både som förrätt eller som varmrätt. Låt pilgrimsmusslorna vila på en spenatbädd och servera tillsammans med en dressing av balsamvinäger och honung. Lyxigt och gott!

Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Ingredienser

4 portioner
8   stora pilgrimsmusslor
1 msk  olja
1 - 1 1/2   påse bladspenat (à ca 150 g)
1 msk  smör
1   mango

Dressing

1 dl  balsamvinäger
1 msk  honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Gjorde receptet på 12 medelstora musslor. Det gick alldeles utmärkt. Jag tyckte det var gott men meningen var delad i resten av sällskapet

Åke

2006-01-12

Otroligt gott!

Malin

2006-01-05

Jag gjorde rätten för åtta personer och dubblade alla ingredienser. Hade dock klarat mig med ursprungsmängden dressing. Det blev mängder över.

Malin

2006-01-01

Testa liknande recept

Pilgrimsmusslor med mango- och avokadosalsa
Betyg 4.2 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Carpaccio på pilgrimsmussla
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mango moon – grillmacka med pilgrimsmusslor och mango
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade pilgrimsmusslor
Betyg 2.6 av 5.
79 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Förföriskt goda pilgrimsmusslor
Betyg 4.6 av 5.
266 personer har röstat
Under 30 min att tillaga