Pilgrimsmusslor på spenatbädd

6
3
Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Pilgrimsmusslor går utmärkt att servera både som förrätt eller som varmrätt. Låt pilgrimsmusslorna vila på en spenatbädd och servera tillsammans med en dressing av balsamvinäger och honung. Lyxigt och gott!

Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Ingredienser

4 portioner
8 stora pilgrimsmusslor
1 msk olja
1 - 1 1/2 påse bladspenat (à ca 150 g)
1 msk smör
1 mango

Dressing

1 dl balsamvinäger
1 msk honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Åke

2006-01-12

Gjorde receptet på 12 medelstora musslor. Det gick alldeles utmärkt. Jag tyckte det var gott men meningen var delad i resten av sällskapet

Malin

2006-01-05

Otroligt gott!

Malin

2006-01-01

Jag gjorde rätten för åtta personer och dubblade alla ingredienser. Hade dock klarat mig med ursprungsmängden dressing. Det blev mängder över.