Pilgrimsmusslor på spenatbädd
Pilgrimsmusslor går utmärkt att servera både som förrätt eller som varmrätt. Låt pilgrimsmusslorna vila på en spenatbädd och servera tillsammans med en dressing av balsamvinäger och honung. Lyxigt och gott!
Ingredienser
4 portioner
8 stora pilgrimsmusslor
1 msk olja
1 - 1 1/2 påse bladspenat (à ca 150 g)
1 msk smör
1 mango
Dressing
1 dl balsamvinäger
1 msk honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gjorde receptet på 12 medelstora musslor. Det gick alldeles utmärkt. Jag tyckte det var gott men meningen var delad i resten av sällskapet
Åke
2006-01-12Otroligt gott!
Malin
2006-01-05Jag gjorde rätten för åtta personer och dubblade alla ingredienser. Hade dock klarat mig med ursprungsmängden dressing. Det blev mängder över.
Malin
2006-01-01