Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Pilgrimsmusslor går utmärkt att servera både som förrätt eller som varmrätt. Låt pilgrimsmusslorna vila på en spenatbädd och servera tillsammans med en dressing av balsamvinäger och honung. Lyxigt och gott!

Pilgrimsmusslor på spenatbädd

Ingredienser

4 portioner
8 stora pilgrimsmusslor
1 msk olja
1 - 1 1/2 påse bladspenat (à ca 150 g)
1 msk smör
1 mango

Dressing

1 dl balsamvinäger
1 msk honung

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Gjorde receptet på 12 medelstora musslor. Det gick alldeles utmärkt. Jag tyckte det var gott men meningen var delad i resten av sällskapet

    Åke

  • Otroligt gott!

    Malin

  • Jag gjorde rätten för åtta personer och dubblade alla ingredienser. Hade dock klarat mig med ursprungsmängden dressing. Det blev mängder över.

    Malin

Testa liknande recept

  • Carpaccio på pilgrimsmussla
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grilla pilgrimsmusslor
    Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade pilgrimsmusslor
    Betyg 2.6 av 5.79 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Förföriskt goda pilgrimsmusslor
    Betyg 4.6 av 5.297 personer har röstat
    Receptet har 45 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad