Stekt mozzarella med jordgubbar och basilika i balsamico

Betyg 3.9 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Stekt mozzarella med jordgubbar och basilika i balsamico

Kombinationen jordgubbar och balsamvinäger har många upptäckt är en riktig smakhöjdare. Här serveras de balsamicomarinerade jordgubbarna med stekt mozzarella och basilika i en italieninspirerad rätt. En vacker och fräsch jordgubbssallad fin som förrätt, lättlunch eller på en somrig buffé.

Stekt mozzarella med jordgubbar och basilika i balsamico

Ingredienser

4 portioner
2 mozzarella (à 125 g)
2 msk vetemjöl
1 ägg
1 dl panko eller ströbröd
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
1 l jordgubbar
2 msk balsamvinäger
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Supergott!!

    Anna

  • Gott. Fast mozzarellan tillförde inte jättemycket. Men andra gången de marinerade jordgubbarna med basilika i en tomatsalsadip till grillat. Det blev jättegott!!!

    Pia-lena

  • Så där tyckte vi! Kommer inte att göra det igen!

    Barbro

Näringsvärde per portion

Energi1421 KJ / 339 kCal
Fett20 g
Salt1 g
Kolhydrater25 g
Protein14 g

Testa liknande recept

  • Jordgubbar i vit choklad
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chokladfondue med jordgubbar
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad