Den korallrosa laxen steks till den har en perfekt innertemperatur och en vackert gyllenbrun stekyta. Duka fram den fluffiga, pressade potatisen och en fräsch sallad med cosmopolitansalladsblad, krispiga sockerärtor och umamirik tomat. Pricken över i:et är den svalkande gräddfilssåsen med pepparotssting som ger middagen det lilla extra.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2017
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jessica
2017-02-26Lite tråkigt att det är lax så åfta i matkassen,inte så många barn som äter lax,vi får hoppa över den dagen.
Jörgen
2017-02-20Jättegott med pepparrotsfilen till. Bytte ut potatisen mot kokt pressad blomkål. En höjdare!