I det här laxreceptet serveras den stekta laxen med en variant på vanligt potatismos gjort på potatis och blomkål i en härligt smakfull kombination. Fisken och det lena moset serveras med en gurksallad där syra möter sötma genom sur citron och söta majskorn.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2012
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd matfett och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkproteinfritt matfett och byt ut mjölken mot mjölkfritt ris-, havre- eller sojaalternativ
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann
2012-10-11Enkelt och jättegott!
Tomas
2012-10-09Men har ni ens provlagat rätten. Hur kan ni skriva i receptet att fisken skall brynas och sedan stå 8 minuter i ugnen. Nu ska vi till och äta. Moset är klart och fisken är rå inuti. Vem kan använda en termometer på rätt sätt på en så tunn fiskbit? Besviken igen.
Gunilla
2012-10-02Gott och lättlagat. Passar till både vardag och söndag och som bjudmat. Jag blev skönt mätt.