En tacokryddad laxfilé står på kvällens meny, och smakerna gifter sig fint med den krämiga kålsalladen smaksatt med dijon och persilja. Ät ihop med ugnsrostad potatis. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
34 2020
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katrine
2022-12-09Gjorde denna rätt för andra gången, och denna gång blev det med röd sallad, den som liknar salladskål. Mums! Sååå gott och mera färg! Denna är nu en bliven favorit som kommer göras flera gånger. Gjorde även potatis med ett par morötter, och stekte dessa i vår airfryer med lite olja på. Riktigt gott!
Katrine
2022-03-13En rätt som överraskade mig. Salladen blev mycket bättre än väntad. Passade perfekt till fisken. Och goda potatisar som hela familjen älskade!
Sten
2020-08-20Kreativ sallad, ett fint komplement till den smakrika laxen. En välkomponerad rätt!