Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

1
0
Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Krämig och god blir kålmixen när du kokar den i grädde och på slutet rör ner smakrik parmesan. Toppa med knapriga solroskärnor och kålmixen är klar att servera.

Kålmix i grädde med parmesan och solroskärnor

Ingredienser

2 portioner
1/2 dl solroskärnor
1 dl riven parmesan
1 dl vispgrädde
1 förp färsk kålmix à 140 g (gärna trekålsmix med grönkål, röd och grön spetskål)
salt
peppar

För alla

Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex parmigiano reggiano.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer