Liten peng och mycket smak är receptet för den här soppan. Genom att rosta vitkål med sirap och smör så lyfter den här kålsoppan till högre kulinariska höjder. Vem har sagt att god mat behöver vara dyr?
Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Kontrollera noga innehållet i buljongen och brödet.Fri från ägg.Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett. Näringsvärdet är beräknat med 1 skiva knäckebröd men utan smör och ost.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Valio 500 g
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Brunkål
Vintergryta med brysselkål och korv
Potatis- och purjolökssoppa med timjan
Potatis- och purjolökssoppa med grönkål