I det här laxreceptet serveras den stekta laxen tillsammans med mos gjord på blomkål och potatis som ger en härlig smakkombination. Medan råvarorna kokas mjuka hinner du förbereda gurk- och ärtsalladen. Laxen serveras sedan med fluffigt mos och syrlig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2014
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Eva
2014-11-01Blomkålsmoset var ingen hit tyckte jag. Det hade varit godare att servera blomkålen separat ev tillsammans med en god sås
Angelika
2014-10-31Barnen älskar fisk så det här var super ;-) riktigt gott och jag hade faktiskt aldrig gjort blomkålsmos förut! Tummen upp från mig o barnen