En underbar stekt lax står på kvällens meny! Den salta och feta fisken passar utmärkt ihop med kokt potatis, och vad som riktigt sätter pricken över i:et är kvällens basilikasås som fått kokas upp på mjölk, crème fraiche och färsk basilika. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2019
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och mjölk till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Såsen va ingen höjdare, kokt mjölk och creme fraiche med basilika. Inga andra smaksättare alls?
Rasmus
2019-10-14Hej Rasmus! Vad tråkigt att höra att du inte gillade såsen. Du kan ju smaka av såsen med lite salt och peppar nästa gång, eller kanske någon annan krydda som du gillar. Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-10-15