Stekt kyckling med krämig kålsallad

Underbara smaker möts i den goda salladen gjord på majonnäs, crème fraiche och den krispiga kålsorten pak choi. Lite vitlök och salladslök gör att salladen lyfter kycklingen och riset till härliga smakhöjder.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2025

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2535 KJ / 606 kCal
Fett22 g
Salt2.2 g
Kolhydrater56 g
Protein43 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
8 stMycket enkelt och framförallt gott! Extra plus för kålsalladen. Jag bytte ut till minifraiche, lättmajonäs och sockerfri sweet chilisås och smakade ändå väldigt bra.
Emelie
Funkade bra trots mina barn som inte äter någonting. De kunde ignorera salladen som gav den goda smaken och vi fick äntligen äta något som var smakrikt.
Celina
Väldigt gott!
Emma