Sugen på asiatiskt? Låt denna teriyaki kyckling med pak choi göra entré på middagsbordet. En fräsch rätt som bjuder på såväl syra som sötma och lite hetta om så önskas. Kycklingen serverar du tillsammans med nykokt ris och pak choi som sedan toppas med knapriga cashewnötter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på teriyakisåsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Är det naturella cashewnötter?
Anneli
2021-08-21Hej Annelie! Vi har nu uppdaterat receptet med att det är naturella nötter vi har provlagat med. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-08-24Mycket gott!
Louise
2020-09-11Jättegott
Erica
2020-07-28