Kycklingklubbor i hoisinsås

12
3
Kycklingklubbor i hoisinsås

Krispig pak choi med hoisinsås serveras med ugnsstekta kycklingklubbor och ris. Svårare behöver det inte vara att få till en god asiatisk rätt mitt i veckan. Servera med extra hoisinsås till riset och kycklingen, det är riktigt gott!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2019

Kycklingklubbor i hoisinsås

Ingredienser

4 portioner
1
förp kycklingklubbor (à ca 900 g)
250 g
pak choi
200 g
hoisinsås

Att ha hemma

2 tsk
olja
-
salt
-
peppar
4
port ris

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hoisinsåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Clas göran

1/27/2020

Det går säkert att använda kyckling utan ben med ett lysande resultat.

Josefine

12/6/2019

Snälla, inga mer kyckling med ben i. Våra barn kan inte äta det och vi måste skära bort köttet från benet innan vi serverar och får slänga mat för att det inte går att få bort allt kött. För mycket kyckling med ben i kassen!!

Redaktionen ICAse

12/6/2019

Hej Josefine! Tack för din åsikt och jag framför den till kockarna/Matkassen. Hälsningar Michelle

Malin

10/7/2019

Det blev gott. Men även om själva "arbetstiden" i köket var relativt kort, så tycker jag att den här rätten tog för lång tid för att vara med i "enkla veckan". Totalt ca en timme innan maten var klar.

Näringsvärde per portion

Energi 3104 KJ / 743 kCal
Fett 30 g
Salt 4 g
Kolhydrater 73 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept