Stekt kyckling med gul dipp
Stekt kyckling och couscous passar utmärkt ihop. Här äts de dessutom tillsammans med en gul dipp, som består av smetana och en curry mangokrydda som ger den dess fina, gula färg. För att få in lite grönt till rätten skär du några gurkbitar och toppar med innan servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2020
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Gott men lite torrt.
Terese
2020-05-26