Om du tycker att stekt kyckling ibland kan kännas tråkig så har vi här ett superbra tips att vända det. Du steker den nämligen med färsk basilika och lite honung! Passar utmärkt ihop med couscous och tillbehör som gräddfil, oliver och tomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2020
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Evelina
2021-04-15Mm blir väldigt god smak på kycklingen med honung och basilika!
Christine
2020-12-01Detta recept var gott!
Jennie
2020-11-25Väldigt gott, uppskattat av alla i familjen.