Stekt korv med ratatouille och timjansenap
Stekt korv med potatissallad, mustig ratatouille av tomat, zucchini och aubergine samt en kryddstark senapssås är ett gott sätt att äta korv på.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2012
Ingredienser
4 portioner
900 g cheriepotatis
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 zucchini
1 aubergine
1 tsk salt
2 msk olivolja
400 g krossade tomater
1 tsk timjan
2 förp korv (à 300 g)
1/2 msk smör eller margarin
3 msk dijonsenap
1 msk flytande honung
salt
peppar
3/4 påse bistrosallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2770 KJ / 663 kCal
Fett33.7 g
Kolhydrater58.1 g
Protein26.7 g
Kommentarer
Grönsaksblandningen var mycket god!!
Carolin
2012-02-04Smidig rätt med en korvnyhet som alla gillade skarpt.
Krister
2012-01-31