Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Lax i ugn med klyftpotatis, ratatouille och aioli

Servera ugnsrostad potatis och saftig laxfilé tillsammans med en smakrik ratatouille och krämig aioli, och du har en komplett middag! Laxfilén tillagas i ugn med lite salt och peppar, så att laxens goda smak får komma till sin rätt.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop fyra olika färdiga recept till ett nytt.

  1. Servera Lax i ugn med Klyftpotatis med skal, Ratatouille och en klick Aioli.

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri aioli.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 sats färdig enkel lax i ugn, 1/2 sats motsvarar 600 g (se länk i steg 1)
  • 2/3 klyftpotatis med skal (se länk i steg 1)
  • 1/3 sats ratatouille (se länk i steg 1)
  • 1/3 sats aioli (se länk i steg 1)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer