Servera ugnsrostad potatis och saftig laxfilé tillsammans med en smakrik ratatouille och krämig aioli, och du har en komplett middag! Laxfilén tillagas i ugn med lite salt och peppar, så att laxens goda smak får komma till sin rätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2019
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri aioli.
Kommentarer
Ulrika
4/12/2020Se länk i steg 1.??? Var är den länken?
Redaktionen ICAse
4/14/2020Hej Ulrika! Om du går in i receptet från ica.se så kan du se länkarna. Vi jobbar på en teknisk lösning för att de även ska synas i appen. Fint namn du har förresten ;) Hälsningar Ulrika
Anders
3/16/2019Hurtänkte ni nu? 15 minuter?!
Redaktionen ICAse
3/19/2019Hej Anders! Japp, 15 min för att sätta ihop dessa olika rätter. "Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop fyra olika färdiga recept till ett nytt". Hälsningar Michelle
Alexander
2/17/2019Står inte vilken temperatur ugnen ska stå på..
Redaktionen ICAse
2/18/2019Hej Alexander! Det beror på att du får klicka på länkarna på övriga recept så står det mer information om ugnsvärme och hur man gör där. Lycka till! Hälsningar Michelle