Ugnsbakad sej under örttäcke med ratatouille

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
1
Ugnsbakad sej under örttäcke med ratatouille

Det här receptet på ugnsbakad sej under örttäcke med ratatouille är en fyllig rätt med aromatiska och härliga smaker som både vuxna och barn gillar. Servera gärna fisken och ratatouillen med ris eller bulgur.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2011

Ugnsbakad sej under örttäcke med ratatouille

Ingredienser

4 portioner
600 g sejfilé
1 dl italienska örter
1 dl ströbröd
finrivet skal och juice av 1/2 citron
2 msk olivolja
2 1/2 msk vatten
4 port ris eller bulgur
salt
peppar

Ratatouille

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 paprikor
1 aubergine
2 msk olivolja
400 g krossade tomater
1 msk balsamvinäger
1 tsk strösocker
1 dl vatten
2 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Toppen men väldigt mkt fisk för 4 p, vi äter normalt 400 gr och rataouillen blev det lite mycket av!

Krister

2011-09-26

Testa liknande recept

Ugnssej med frasiga örter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sej med chipotleglaze
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad ratatouille med salvia och citron
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt sej med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad fisk med potatismos
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt korv med ratatouille och timjansenap
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga