Ugnsbakad sej under örttäcke med ratatouille
Det här receptet på ugnsbakad sej under örttäcke med ratatouille är en fyllig rätt med aromatiska och härliga smaker som både vuxna och barn gillar. Servera gärna fisken och ratatouillen med ris eller bulgur.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2011
Ingredienser
4 portioner
600 g sejfilé
1 dl italienska örter
1 dl ströbröd
finrivet skal och juice av 1/2 citron
2 msk olivolja
2 1/2 msk vatten
4 port ris eller bulgur
salt
peppar
Ratatouille
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 paprikor
1 aubergine
2 msk olivolja
400 g krossade tomater
1 msk balsamvinäger
1 tsk strösocker
1 dl vatten
2 lagerblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Toppen men väldigt mkt fisk för 4 p, vi äter normalt 400 gr och rataouillen blev det lite mycket av!
Krister
2011-09-26