Stekt korv med broccoli och Rhode Island dressing

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Stekt korv med broccoli och Rhode Island dressing

Detta recept som du gör på mindre än 40 minuter innehåller stekt korv och en fantastiskt god egengjord Rhode Island-dressing. Dressingen svänger du ihop med ingredienser som gräddfil, senap, chilisås och salt i en bunke. Lätt som en plätt! Servera den stekta korven med ris, kokt broccoli och sås.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2014

Stekt korv med broccoli och Rhode Island dressing

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
1 1/2 dl  gräddfil
1 msk  grov senap
2 msk  chilisås eller ketchup
1 krm  salt
250 g  broccoli
1   förp vårlökskorv (à 240 g)
1   förp nötkorv anchochili (à 240 g)
1 tsk  olja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2600 KJ / 622 kCal
Fett30 g
Salt4.4 g
Kolhydrater61 g
Protein26 g

Testa liknande recept

Kycklingkorvsstroganoff med ris
Betyg 3.6 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Broccoliris med ugnskyckling
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hamburgare med Rhode Island
Betyg 4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt lax med gräslökssås och broccoli
Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stroganoff med pasta och körsbärstomater
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortelloni med tomatsås och mozzarella
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga