Stekt korv med broccoli och Rhode Island dressing

Detta recept som du gör på mindre än 40 minuter innehåller stekt korv och en fantastiskt god egengjord Rhode Island-dressing. Dressingen svänger du ihop med ingredienser som gräddfil, senap, chilisås och salt i en bunke. Lätt som en plätt! Servera den stekta korven med ris, kokt broccoli och sås.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2014

Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
1 1/2 dl gräddfil
1 msk grov senap
2 msk chilisås eller ketchup
1 krm salt
250 g broccoli
1 förp vårlökskorv (à 240 g)
1 förp nötkorv anchochili (à 240 g)
1 tsk olja
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2600 KJ / 622 kCal
Fett30 g
Salt4.4 g
Kolhydrater61 g
Protein26 g
Kommentarer