Supergott och snabblagat recept på kycklingburgare som du gör av möra kycklingfiléer och knaperstekt bacon. Servera de läckra kycklingburgarna med krispig isbergssallad, tomat, rostade hamburgerbröd och smarrig dressing gjord på gräddfil och chilisås.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt hamburgerbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En ny favorit här hemma, möjligen att vi som är galna i bacon dubblar det nästa gång... snabblagat! :-) var gott med lite mangoraja i också, om man vill ha lite extra krämigt...
Sara
2014-10-07Både mättande och gott. Att vi inte tänkt på det tidigare att man faktiskt kan ha file i sina burgare. Kommer att göras fler gånger.
Lars
2014-09-05Riktigt gott tyckte alla i familjen! Helt klart ett receptkort som hamnar i vår Receptpärm!
Eva
2014-09-03