Stekt kolja med dillkräm

Ibland är det skönt att köra på säkra kort! Kolja som först vänts i mjöl steks i lite smör, och serveras sen med potatis och en kräm gjord på crème fraiche och fiskens mest självklara krydda; dillen! Addera broccoli för extra smak och låt magarna mättas.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2021

Ingredienser
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller annat glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Välj laktosfritt matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Vi skippade panering, men fisken blev god ändå. Dock krävs tidigare iordningställande av sås för att smaker ska hinna utvecklas. Krydda gärna mera, då det blev väl smaklöst som helhet.
Therese
2021-01-21