En enkel och snabb fiskrätt som lagar sig själv i ugn! Koljan trivs som fisken i vattnet tillsammans med broccoli, körsbärstomater och skånsk senap. Tillsätt lite dijonsenap om du önskar extra sting, skjutsa in i ugnen, och middagen är klar.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
La till oliver och torkade tomater som jag strimlade och det blev mycket bra.
Lars
2023-05-30Så väldans gott! Jag använde mellangrädde och lite söt-stark senap, blandat med lite Dijonsenap. Till det potatis- och blomkålsstomp med lite smör. 300 g (färsk) kolja räckte bra till 3 pers.
Irene
2023-03-18Gott och lättsamt recept! För vår del, 2 pers, räknar jag 150g fisk/person.
Lena
2022-12-06