Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Denna rätt på stekt kalkon som får sällskap av en fräsch basilikasås bjuder smaklökarna på en riktig upplevelse. Såsen blir till då basilika, smetana och vitlök mixas till en grön sås. Ett enkelt men självklart tillbehör. Kalkonen steks i en het panna innan den avnjuts med såsen och en frisk tomatsallad.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: använd matfett och smetana utan laktos.Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kyckling i långpanna med vitlökskräm
Stekt fläskkarré med tomat- och basilikasallad
Rimmad kalkon med sötpotatis och tranbär
Stekt torsk med kräftröra
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer