Baconlindad kalkon med rostade rotfrukter
Baconlindad kalkonfilé får en underbar salt smak från baconet. Tillsammans med de rostade rotfrukterna och den krämiga brunsåsen har du en fantastisk rätt att njuta av. Servera med fräsch sallad och toppa med färsk persilja som blir pricken över i:et.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2018
Ingredienser
Rotfrukter
Kalkon
Brunsås
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och smetana mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Funkar perfekt som matlåda
Martin
2021-07-08Så jävla gott!
Madelene
2019-03-01