Stekt hoki med majsmos
Smakrik och god middag som du tillagar från bland annat råvaror som hokifilé, ströbröd, majs, gräslök och potatismos. Stekt hoki med majsmos servera du tillsammans med en blandad sallad.
Ingredienser
4 portioner
600 g djupfryst hokifilé
1 ägg
1 1/2 dl ströbröd
4 port potatismospulver
1 burk (à 300 g) majs gärna meximajs
salt
peppar
paprikapulver
flytande margarin
1 dl hackad gräslök
Gör så här
Receptet är avsett för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2325 KJ / 555 kCal
Fett7.9 g
Kommentarer
Just ja! Använde djupfryst majs istället för burkmajs, eftersom den djupfrysta innehåller mer näring.
Lotta
2009-01-15Det här var riktigt gott!! Dock förstår jag inte meningen med pulvermos, så självfallet använde jag mig av riktigt mos. Använde även färsk sejfilé istället för djupfryst Hoki. Det här kommer lagas fler gånger! Valde broccoli som grönsak till och det passade bra.
Lotta
2009-01-15