Stekt hoki med majsmos

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
2
Stekt hoki med majsmos

Smakrik och god middag som du tillagar från bland annat råvaror som hokifilé, ströbröd, majs, gräslök och potatismos. Stekt hoki med majsmos servera du tillsammans med en blandad sallad.

Stekt hoki med majsmos

Ingredienser

4 portioner
600 g djupfryst hokifilé
1 ägg
1 1/2 dl ströbröd
4 port potatismospulver
1 burk (à 300 g) majs gärna meximajs
salt
peppar
paprikapulver
flytande margarin
1 dl hackad gräslök

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Just ja! Använde djupfryst majs istället för burkmajs, eftersom den djupfrysta innehåller mer näring.

Lotta

2009-01-15

Det här var riktigt gott!! Dock förstår jag inte meningen med pulvermos, så självfallet använde jag mig av riktigt mos. Använde även färsk sejfilé istället för djupfryst Hoki. Det här kommer lagas fler gånger! Valde broccoli som grönsak till och det passade bra.

Lotta

2009-01-15

Näringsvärde per portion

Energi2325 KJ / 555 kCal
Fett7.9 g

Testa liknande recept

Stekt hokifilé med varm morotssallad
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hokifilé med majs och salladslök
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thailändsk soppgryta
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga