Smakrik och god middag som du tillagar från bland annat råvaror som hokifilé, ströbröd, majs, gräslök och potatismos. Stekt hoki med majsmos servera du tillsammans med en blandad sallad.
Ersätt ströbrödet med glutenfritt sådant om du inte tål gluten. Gör ett eget mos på Solhavre och mjölkfritt margarin, välj ett laktosfritt ströbröd och stek fisken i mjölkfritt margarin om du inte tål mjölk eller laktos. Uteslut ägget om du inte tål det.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lotta
2009-01-15Just ja! Använde djupfryst majs istället för burkmajs, eftersom den djupfrysta innehåller mer näring.
Lotta
2009-01-15Det här var riktigt gott!! Dock förstår jag inte meningen med pulvermos, så självfallet använde jag mig av riktigt mos. Använde även färsk sejfilé istället för djupfryst Hoki. Det här kommer lagas fler gånger! Valde broccoli som grönsak till och det passade bra.