Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Dillfisk med tapenade

Förtjusande foliepaket fyllda med hokifilé, potatis, tomater, dill och tapenade. Ett paket fullt av ljuvliga dofter och smaker. Till din dillfisk serverar du kokt broccoli.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Ta fram fryst hokifilé.
  3. Skala och skär kokt potatis i skivor. Smörj en ugnssäker form med smör. Lägg ut potatisen och lägg fiskblocket ovanpå. Krydda med salt och svartpeppar. Bre tapenade på fisken.
  4. Skär tomater i skivor och fördela över fisken. Strö över fryst, hackad dill. Täck med aluminiumfolie och vik ner kanterna så att det blir tätt.
  5. Tillaga i ugnen i ca 30-40 minuter. Servera gärna med kokt broccoli.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Tips

Koka potatisen kvällen före och lägg fiskblocket att tina i kylen på morgonen så går middagen snabbt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g fryst hokifilé
  • 600 g kokt potatis
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 dl tapenad
  • 2 tomater
  • 2 msk fryst, hackad dill
  • broccoli
Lägg till i inköpslistan