Dillfisk med tapenade

Förtjusande foliepaket fyllda med hokifilé, potatis, tomater, dill och tapenade. Ett paket fullt av ljuvliga dofter och smaker. Till din dillfisk serverar du kokt broccoli.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Ingredienser
4 portioner
400 g fryst hokifilé
600 g kokt potatis
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 dl tapenad
2 tomater
2 msk fryst, hackad dill
broccoli
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör så här
Tips
Koka potatisen kvällen före och lägg fiskblocket att tina i kylen på morgonen så går middagen snabbt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Om man bara skär den tinade fisken, alt delar upp i filéer, blir den klar i tid. Jättegott! Tonåringen som avskyr både fisk och potatis erkände att det var gott!
Sara
2011-08-09Trots att fisken var tinad innan så blev den inte klar på angiven tid. Jag höjde då värmen och hade fisken inne i ugnen ca 60 minuter. God när den väl blev färdig...
Emma
2010-11-29Jag hade nog fisken i ugnen ca, 2 tim. Mycket gott resultat.
Ann-mari
2010-01-12