Stekt hokifilé med varm morotssallad
En god och nyttig fiskrätt. Stek hokifiléer och servera dem med en varm morotssallad. En perfekt lunch eller middagsrätt som både mättar och smakar himmelskt gott!
Ingredienser
4 portioner
600 g hokifilé
2 msk flytande margarin
4 morötter
1 tsk salt
1 krm malen vitpeppar
2 msk olivolja
2 msk ljus vinäger
salt
peppar
1 dl hackad bladpersilja
Till servering
kokt potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1103 KJ / 264 kCal
Fett5 g
Kommentarer
Tack Åsa för hjälpen! Nu är receptet rättat och oljan finns även i ingredienslistan. mvh Redaktionen ICA.se
Ica
2006-10-23Det står att man skall blanda med oljan och vinägern. Men det står inget om olja bland ingredienserna. Hur mycket olja och vilken sort skall man ha? /Åsa :o)
Åsa
2006-10-20