Stekt hokifilé med varm morotssallad

2
2
Stekt hokifilé med varm morotssallad

En god och nyttig fiskrätt. Stek hokifiléer och servera dem med en varm morotssallad. En perfekt lunch eller middagsrätt som både mättar och smakar himmelskt gott!

Stekt hokifilé med varm morotssallad

Ingredienser

4 portioner
600 g hokifilé
2 msk flytande margarin
4 morötter
1 tsk salt
1 krm malen vitpeppar
2 msk olivolja
2 msk ljus vinäger
salt och peppar
1 dl hackad bladpersilja

Till servering

kokt potatis

För alla

Gör mjölkprotein-/laktosfri: välj mjölkfritt flytande margarin.

Gör så här

Tips

Gott att servera smaksatt cottage cheese vid sidan om.

Gröna tipset: Servera med stekt quornfilé (innehåller ägg).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Ica

2006-10-23

Tack Åsa för hjälpen! Nu är receptet rättat och oljan finns även i ingredienslistan. mvh Redaktionen ICA.se

Åsa

2006-10-20

Det står att man skall blanda med oljan och vinägern. Men det står inget om olja bland ingredienserna. Hur mycket olja och vilken sort skall man ha? /Åsa :o)

Näringsvärde per portion

Energi 1103 KJ / 264 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden