Stekt hokifilé med varm morotssallad
![Stekt hokifilé med varm morotssallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16060/cf_259/stekt_hokifilé_med_varm_morotssallad.jpg)
En god och nyttig fiskrätt. Stek hokifiléer och servera dem med en varm morotssallad. En perfekt lunch eller middagsrätt som både mättar och smakar himmelskt gott!
![Stekt hokifilé med varm morotssallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16060/cf_259/stekt_hokifilé_med_varm_morotssallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g hokifilé
2 msk flytande margarin
4 morötter
1 tsk salt
1 krm malen vitpeppar
2 msk olivolja
2 msk ljus vinäger
salt och peppar
1 dl hackad bladpersilja
Till servering
kokt potatis
För alla
Gör mjölkprotein-/laktosfri: välj mjölkfritt flytande margarin.
Gör så här
Tips
Gott att servera smaksatt cottage cheese vid sidan om.
Gröna tipset: Servera med stekt quornfilé (innehåller ägg).
Gröna tipset: Servera med stekt quornfilé (innehåller ägg).
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1103 KJ / 264 kCal
Fett0 g
Kommentarer
Tack Åsa för hjälpen! Nu är receptet rättat och oljan finns även i ingredienslistan. mvh Redaktionen ICA.se
Ica
2006-10-23Det står att man skall blanda med oljan och vinägern. Men det står inget om olja bland ingredienserna. Hur mycket olja och vilken sort skall man ha? /Åsa :o)
Åsa
2006-10-20