Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
1
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis

Prova detta recept på härlig, stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis! Potatisen gör du genom att blanda potatiskross med lök och gräddfil medan fisken steks. Servera fisken och potatisen med broccoli och den goda kaviarsåsen.

Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis

Ingredienser

4 portioner
4   portioner hokifilé
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 msk  smör eller margarin
1 kg  potatis
1   gul lök
2 dl  gräddfil

Kaviarsås

2 dl  gräddfil
2 - 3 msk  kaviar
2 msk  hackad dill
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kaviaren, i övrigt är rätten fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: vissa äggallergiker bör undvika kaviar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Såsen och potatisen smakade helt okej (ingen smaksensation direkt men okej). Fisken däremot var helt misslyckas! Såg inte alls ut som på bilden (den ser ju panderad ut?) och föll bara i bitar när vi försökte steka den! Ska hoki vara såhär svårstekt eller?

Kristina

2010-11-30

Testa liknande recept

Rysk fisk- och rödbetsgryta
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tångströmming
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaviarröra med ägg och potatis
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med hoki och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga