Prova detta recept på härlig, stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis! Potatisen gör du genom att blanda potatiskross med lök och gräddfil medan fisken steks. Servera fisken och potatisen med broccoli och den goda kaviarsåsen.
Läs noga ingrediensförteckningen på kaviaren, i övrigt är rätten fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: vissa äggallergiker bör undvika kaviar.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Såsen och potatisen smakade helt okej (ingen smaksensation direkt men okej). Fisken däremot var helt misslyckas! Såg inte alls ut som på bilden (den ser ju panderad ut?) och föll bara i bitar när vi försökte steka den! Ska hoki vara såhär svårstekt eller?
Kristina
2010-11-30