En hälsosam fiskgratäng med svampsås och purjolök som tilltalar ögat. Filé av hoki eller torsk som skurits i bitar får smak av purjolöken och den härliga svampsåsen. Till fiskgratängen serverar du pressad potatis.
Läs noga ingredienserna på såsen. Gratängen innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Koka egen svampsås med Solhavre och mjölkfritt margarin. Ersätt osten med sojabaserad ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2012-03-14Det här var snabbt och enkelt att tillaga. Kommer nog att göra det igen. Jag bytte ut potatis mot ris och hade fisksås och lade till färska champinjoner och räkor som jag hade hemma istället. Kommer dock att prova med kantarellsås någon gång också. Låter smarrigt!
Camilla
2010-01-26Det här var jättegott! Vi gjorde potatismos till och det blev lyckat. Vår 2½-åring åt med god aptit.
Therése
2005-10-25Den blev väldigt smaklös,så jag hade på mer salt och citronpeppar, då blev den helt ok.