Stekt hoki med majsmos

Smakrik och god middag som du tillagar från bland annat råvaror som hokifilé, ströbröd, majs, gräslök och potatismos. Stekt hoki med majsmos servera du tillsammans med en blandad sallad.

Gör så här
Receptet är avsett för 4 portioner.
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2120 KJ / 507 kCal
Fett12 g
Salt4.3 g
Kolhydrater57 g
Protein38 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Just ja! Använde djupfryst majs istället för burkmajs, eftersom den djupfrysta innehåller mer näring.
Lotta
2009-01-15Det här var riktigt gott!! Dock förstår jag inte meningen med pulvermos, så självfallet använde jag mig av riktigt mos. Använde även färsk sejfilé istället för djupfryst Hoki. Det här kommer lagas fler gånger! Valde broccoli som grönsak till och det passade bra.
Lotta
2009-01-15