Stekt hoki med majsmos

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Stekt hoki med majsmos

Smakrik och god middag som du tillagar från bland annat råvaror som hokifilé, ströbröd, majs, gräslök och potatismos. Stekt hoki med majsmos servera du tillsammans med en blandad sallad.

Stekt hoki med majsmos

Ingredienser

4 portioner
600 g djupfryst hokifilé
1 ägg
1 1/2 dl ströbröd
4 port potatismospulver
1 burk (à 300 g) majs gärna meximajs
salt
peppar
paprikapulver
flytande margarin
1 dl hackad gräslök

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Just ja! Använde djupfryst majs istället för burkmajs, eftersom den djupfrysta innehåller mer näring.

    Lotta

  • Det här var riktigt gott!! Dock förstår jag inte meningen med pulvermos, så självfallet använde jag mig av riktigt mos. Använde även färsk sejfilé istället för djupfryst Hoki. Det här kommer lagas fler gånger! Valde broccoli som grönsak till och det passade bra.

    Lotta

Näringsvärde per portion

Energi2120 KJ / 507 kCal
Fett12 g
Salt4.3 g
Kolhydrater57 g
Protein38 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Stekt hokifilé med varm morotssallad
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hokifilé med majs och salladslök
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thailändsk soppgryta
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillfisk med tapenade
    Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad