Stekt halloumi med pimiento de padron och kålrabbislaw
En salt halloumi behöver balanseras upp med lite mildare och runda smaker. Här gör du en kålrabbislaw där kålrabbi, rädisor och gräslök slungas i majonnäs, samt stekta härliga pimiento de padron. Ät ihop med fluffigt ris, och låt maten tysta mun...
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2023
Ingredienser
Kålrabbislaw
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lättlagat och gott
Elsa
2023-06-11Enkelt och väldigt gott. En ny favorit
Alexandra
2022-05-11Väldigt lättlagat och gott
Daniel
2021-05-27