En salt halloumi behöver balanseras upp med lite mildare och runda smaker. Här gör du en kålrabbislaw där kålrabbi, rädisor och gräslök slungas i majonnäs, samt stekta härliga pimiento de padron. Ät ihop med fluffigt ris, och låt maten tysta mun...
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2022
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt och väldigt gott. En ny favorit
Alexandra
2022-05-11Väldigt lättlagat och gott
Daniel
2021-05-27Helt ok
Sara
2021-05-25