UNDER 15 MIN | Enkel

Grillade pimientos de padrons med parmesan- och chilimajo

Sugen på att grilla minipaprikor? De gröna små paprikorna vid namn pimientos de padron blir ljuvligt peppriga och söta när de får en liten stund på glöden. Servera de grillade paprikorna som enkelt tilltugg eller tillbehör till grillat tillsammans med en krämig parmesan- och chilimajo.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2020
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4-6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop majonnäs, parmesan och sriracha.
  2. Grilla pimiento de padron tills de får lite färg och krydda med salt. Servera med chilimajonnäsen.

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs. Känliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.

Ingredienser

Portioner: 4-6
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 1 tsk srirachasås
  • 200 g pimiento de padron
  • salt

Näringsvärde
Per portion

Energi 903 kJ / 216 kCal