Sugen på att grilla minipaprikor? De gröna små paprikorna vid namn pimientos de padron blir ljuvligt peppriga och söta när de får en liten stund på glöden. Servera de grillade paprikorna som enkelt tilltugg eller tillbehör till grillat tillsammans med en krämig parmesan- och chilimajo.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs. Känliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt otroligt gott👌🏻. Bästa fredagsmyset tillsammans med ngt gott att dricka!
Anna
2020-05-24They are called “Pimientos del Padrón”, not “Padrones”. Its a galician dish coming from the village of Padrón. The dish just needs the peppers to be deep-fried and sprinkled with coarse salt.
Francisco
2020-05-21Hi Francisco! I apologize for late reply. Thank you for your comment, we appreciate it. The original dish in its simplicity is delicious but here we have made a version of it. We had also made a Swedish version of the name but we have now changed it to be with just a little Swedish touch. ;) Best regards Elina
Redaktionen
2020-05-28