Padrones med parmesandipp

5
0
Padrones med parmesandipp

Tapasfavoriten pimiento de padrón är små gröna paprikor och ett klassiskt inslag i det spanska köket. Här steks paprikorna i olja och serveras med en smakrik dipp gjord på crème fraiche och finriven parmesan.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Padrones med parmesandipp

Ingredienser

4 portioner
2 dl
crème fraiche
2 dl
finriven parmesanost
1 krm
svartpeppar
200 g
pimiento de padron
1 msk
olja

För alla

Fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1231 KJ / 294 kCal
Fett 27 g
Salt 0.56 g
Kolhydrater 4 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept