Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Padrones med parmesandipp

Tapasfavoriten pimiento de padrón är små gröna paprikor och ett klassiskt inslag i det spanska köket. Här steks paprikorna i olja och serveras med en smakrik dipp gjord på crème fraiche och finriven parmesan.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda crème fraiche, parmesan och svartpeppar.
  2. Stek pimiento de padrón i olja på hög värme tills de får lite färg. Servera med dippen.

För alla

Fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl finriven parmesanost
  • 1 krm svartpeppar
  • 200 g pimiento de padron
  • 1 msk olja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1231 kJ / 294 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer