Stekt fisk med remouladsås
Här är ett smaskigt recept på stekt fisk med hemgjord remouladsås. Fisken blir klar på några minuter i stekpannan. Till gör du en krämig och god remouladsås med pickles, crème fraiche och en klick dijonsenap. Samla hela familjen och njut av denna smarriga middag med potatis och fräscha salladsärter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2016
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
Remoulad
1 förp pickles (à 390 g)
2 dl crème fraiche
1 tsk dijonsenap
salt
peppar
Fisk
600 g alaska pollock
2 msk smör eller margarin
150 g salladsärtor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2357 KJ / 564 kCal
Fett23.9 g
Salt3.04 g
Kolhydrater49.9 g
Protein33.1 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nu verkar ICA köra med AI- verktyg. Inledningstexterna är lite hejkon bejkon 😂
Maria
2024-05-17Mycket godare att göra denna remouladsås än att köpa färdig.
Maria
2022-09-14Remouladsåsen blev riktigt god. Hela familjen tyckte om denna rätt.
Kevin
2020-06-09