Stekt fisk med remouladsås
Här är ett smaskigt recept på stekt fisk med hemgjord remouladsås. Fisken blir klar på några minuter i stekpannan. Till gör du en krämig och god remouladsås med pickles, crème fraiche och en klick dijonsenap. Samla hela familjen och njut av denna smarriga middag med potatis och fräscha salladsärter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2016
Ingredienser
Remoulad
Fisk
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nu verkar ICA köra med AI- verktyg. Inledningstexterna är lite hejkon bejkon 😂
Maria
2024-05-17Mycket godare att göra denna remouladsås än att köpa färdig.
Maria
2022-09-14Remouladsåsen blev riktigt god. Hela familjen tyckte om denna rätt.
Kevin
2020-06-09