Stekt fisk med dillsås och gurka

10
6
Stekt fisk med dillsås och gurka

Älskar du också dill? Då kommer du älska även denna rätt! En fantastiskt god fiskrätt serveras här med kokt potatis och en fräsch dillsås smaksatt havssalt, pepparrot och citron. En klassiker som bara måste serveras till!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2019

Stekt fisk med dillsås och gurka

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
20 g
färsk dill
2 dl
crème fraiche med havssalt pepparrot och citron
1
gurka
600 g
alaska pollock

Att ha hemma

-
salt
-
peppar
1 msk
smör eller olja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Linda

2019-05-09

Fick också tomat och saffran creme fraichen...

Redaktionen ICAse

2019-05-16

Hej Linda! Ledsen för detta misstag, men kontakta butiken. Hälsningar Michelle

Andreas

2019-05-06

Fick tomat och saffran creme fraiche... Så nu var hela denna rätten förstörd då man inte har någon sås.... Kul

Redaktionen ICAse

2019-05-07

Hej Andreas! Vi beklagar att det blivit ett misstag här. Prata gärna med din butik så hoppas jag det går att lösa. Hälsningar Michelle

Alexander

2019-05-02

Fick en creme Fraiche med smak av saffran och tomat.....

Redaktionen ICAse

2019-05-02

Hej Alexander! Vad tråkigt att det blev fel. Prata gärna med din butik! Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 1982 KJ / 472 kCal
Fett 17 g
Salt 1.8 g
Kolhydrater 44 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept