Stekt fisk med dillsås
Älskar du också dill? Då kommer du älska även denna rätt! En fantastiskt god fiskrätt serveras här med kokt potatis och en fräsch dillsås smaksatt just dill. En klassiker som bara måste serveras till fisk!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2022
Ingredienser
4 portioner
600 g torsk sej eller alaska pollock
900 g potatis
4 morötter
2 dl lätt crème fraiche
1 msk fryst dill
salt
peppar
1 msk smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1856 KJ / 442 kCal
Fett15 g
Salt1.4 g
Kolhydrater40 g
Protein33 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fick också tomat och saffran creme fraichen...
Linda
2019-05-09Hej Linda! Ledsen för detta misstag, men kontakta butiken. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-05-16Fick tomat och saffran creme fraiche... Så nu var hela denna rätten förstörd då man inte har någon sås.... Kul
Andreas
2019-05-06Hej Andreas! Vi beklagar att det blivit ett misstag här. Prata gärna med din butik så hoppas jag det går att lösa. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-05-07Fick en creme Fraiche med smak av saffran och tomat.....
Alexander
2019-05-02Hej Alexander! Vad tråkigt att det blev fel. Prata gärna med din butik! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-05-02