Fiskburgare med grönsaksstavar och dipp

Betyg 3.1 av 5.
22 personer har röstat
3
Fiskburgare med grönsaksstavar och dipp

Sprödbakad torsk fungerar utmärkt att ha som bas i en fiskburgare. Addera lite krispsallad, bröd och sås så kan du bygga dig en egen burgare. Servera med grönsaksstavar i form av morötter och gurka.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2021

Fiskburgare med grönsaksstavar och dipp

Ingredienser

4 portioner
2   förp sprödbakad torsk (à 360 g)
1/2   påse morötter (à 500 g)
1   gurka
1/2   krispsallad eller isbergsallad
8   skivor medelhavsbröd
1 1/2 dl  crème fraiche med tomat och basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Tråkig rätt.

Stina

2021-06-12

Inget jag kommer äta igen. Eller jo, kanske om jag hade småbarn och väldigt stressigt på jobbet.

Elin

2021-06-08

Gott och fräscht!

Elin

2019-11-08

Näringsvärde per portion

Energi2358 KJ / 564 kCal
Fett21 g
Salt3 g
Kolhydrater64 g
Protein29 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Fiskburgare med klyftisar och dipp
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddig korv med potatisgratäng och gurksallad
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hamburgare med majskolv
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med dressing och morotsstavar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumiburgare med klyftpotatis
Betyg 4.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Champinjonburgare med halloumi
Betyg 4.2 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga