Stekt fisk med curryremoulad

Ibland är verkligen såsen huvudgrejen i en rätt - så är det verkligen idag. Tänk att pickels och curry kan skapa sådan magi? Till det serveras en fräsch kålrabbisallad, kokt potatis och smörstekt fisk.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2025

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2730 KJ / 651 kCal
Fett27 g
Salt1.7 g
Kolhydrater63 g
Protein34 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
7 stSupergod remoulad och kålsallad! God rätt!
Louise
Båda mina petiga barn gillade det! Antagligen för att man kan välja att inte äta såsen och grönsakerna, men vi gillade allt.
Celina
Förvånansvärt gott! Kommer göras igen. Väldigt god röra och sallad till fisken.
Malin
Vilken god rätt. Kålrabbin och den kalla såsen var perfekt.
Frida
Gott! Men lite väl lite fisk för fyra personer.
Michaela
En hel citron eller hur stor mängd av citronssaften behövs till salladen? Låter väldigt surt annars
Danielle
Hej Danielle! Tack för din fråga. Vi har nu lagt till en ca mängd citronsaft. Men smaka gärna av med citronsaft så det blir lagom för just dig. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Gott och enkelt, men fisken räckte inte riktigt för 4 pers
Sara