Stekt chorizo med varm rotfruktssallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Stekt chorizo med varm rotfruktssallad

Blandade ugnsrostade rotfrukter, ris och stekt chorizo är en lättlagad och god rätt. Servera den med en klick matyoghurt som rundar av smakerna.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2012

Stekt chorizo med varm rotfruktssallad

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
1 förp frysta rotsaker (à 550 g)
3 msk olja
1/2 tsk torkad timjan
salt
peppar
4 port ris eller annat gryn
2 msk vitvinsvinäger
600 g chorizo
3 msk hackad persilja
1 dl matyoghurt (10 %)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Förstår inte vitsen med att köpa frysta grönsaker? De har ju olika stektid. Färska grönsaker har ju mer smak, dessutom. I övrigt helt ok för att vara en korvrätt.

Berit

2012-02-27

Näringsvärde per portion

Energi3021 KJ / 721 kCal
Fett42.7 g
Kolhydrater62 g
Protein23 g

Testa liknande recept

Stekt chorizo med gräslöksyoghurt
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Ugnspytt med chorizo och vitlöksyoghurt
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chorizo med dragoncrème fraiche och strips
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizo med pastasallad
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bondomelett med spenat och chorizo
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga