Det här är en spännande rätt med rötter i södra Louisiana. Lax, stark chorizo, röd paprika och het sambal oelek är några av ingredienserna i grytan som serveras med sötpotatis som rostats i ugnen. Till detta en örtyoghurt med smak av timjan.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på korven och buljongen/fonden.
I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Smakrikt utan att vara FÖR hett. Vi hade i 1 tsk sambal och kokade lite längre än angivet i receptet. Hade också en stark korv.
Anna
2020-08-02Väldigt svag smak men väldigt god ändå!
Patrik
2020-08-02