Steka entrecôte

68
5
Steka entrecôte

Steka entrecôte kan väl alla. Eller? Det är faktiskt lite svårare än det låter och för bästa resultat krävs även vissa förberedelser. Därför tänkte vi hjälpa dig med en kort steka-entrecôte-guide. Och du, välj gärna svenskt kött.

Skriv ut
Steka entrecôte

Ingredienser

4 portioner
4
skivor entrecôte (ca 2 cm tjocka)
-
salt
-
peppar
1 msk
smör
1 msk
olja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

68

Kommentarer

Thorbjörn

2021-03-21

Tyckte den var BRA. TACK

Urban

2021-03-13

I receptet står det 4skivor entrecote, i tillagningen ska man steka köttet, vila det, innan man skär det...???

Redaktionen ICAse

2021-03-18

Hej Urban! Ja precis du steker skivad entrecôte och när du har önskad stekgrad så låter du köttet vila ett par minuter innan du serverar det. När köttet vilar så släpper det inte lika mycket köttsaft när man väl skär i det. Hälsningar Ulrika

Charlotta

2020-12-31

Toppenrecept! Supergott!

Näringsvärde per portion

Energi 857 KJ / 205 kCal
Fett 11 g
Salt 1 g
Kolhydrater 0 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept