Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Peppargrillad entrecôte

Med detta recept blir din entrecôte oemotståndlig på grillen. Köttet fixar du enkelt med en kryddblandning av olika sorters peppar. Den peppargrillade entrecôten är en enkel match för grillmästaren.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Krossa pepparn i en mortel var och en för sig. Blanda all peppar med saltet.
  2. Klappa in kryddblandningen i köttet.
  3. Grilla entrecôten runt om tills den har fin färg. Flytta över den till den del som inte har någon glöd.
  4. Grilla tills köttets innertemperatur är ca 58˚C.
  5. Skiva köttet och servera till Grillad potatis med tapenade, Citronmajonnäs och Citronfänkålsslaw.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 800 g entrecôte
  • 3 msk rosépeppar
  • 3 msk torkad grönpeppar
  • 1 msk svartpeppar
  • 2 msk flingsalt
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?